Palliatieve zorg Regio Arnhem en de Liemers

Wie zijn wij en waar maken wij ons sterk voor?


Het Netwerk Palliatieve Zorg regio Arnhem en de Liemers is een samenwerkingsverband van (zorg)aanbieders, hulpverleners en vrijwilligers die betrokken zijn bij de palliatieve zorg in de regio. Met elkaar zorgen we voor de best mogelijke ondersteuning en zorg. Samen maken wij ons sterk om inwoners in de regio te bewegen zélf de regie te nemen op de voorbereiding van hun laatste levensfase.

Lees meer over ons

Bekijk de korte animatie 'Praten over het levenseinde'

De dood is geen gemakkelijk onderwerp om over te praten. Voor veel mensen is het toch nog een taboe. Zelfs praten over het levenseinde met de arts blijkt nog niet zo makkelijk. Bekijk de korte animatie, die we hebben gemaakt. Die legt op een hele begrijpelijke manier uit waarom praten over de dood zo belangrijk is.

Downloads

Handige Hulpmidddelen

Onderstaande handige hulpmiddelen kunt u downloaden en gebruiken. In de folder kunt u de belangrijkste informatie nog eens nalezen en in het digitale wensenboekje vindt u nog veel meer informatie en kunt u uw eigen wensen en gedachten meteen vastleggen. 

Folder Voorbereiding Laatste Levensfase

Wat komt er kijken bij het nadenken en spreken over de laatste levensfase? In deze folder hebben we een aantal belangrijke thema's en aandachtspunten voor u op een rijtje gezet.

Download de folder

Wensenboekje 'Mijn Laatste Levensfase'

Voor iedereen die serieus wil nadenken over de laatste levensfase is dit handige boekje beschikbaar, gemaakt door Netwerken Palliatieve Zorg Groningen. Het boekje is te gebruiken als inspiratiebron, als praatstuk en als invuldocument.

Download het Wensenboekje

Relevante websites

Onderstaande website zijn de moeite waard om eens te bezoeken.