Subnavigatie

Werkconferentie 'Alleen met elkaar' zeer geslaagd

Op vrijdag 31 maart vond de Werkconferentie 'Alleen met elkaar' plaats in Hanze Plaza Groningen. Met bijna 150 deelnemers was het een zeer geslaagde bijeenkomst, waar we met veel voldoening op terugkijken!

De werkconferentie was ook meteen de start van de regionale samenwerking in de provincie Groningen rondom proactieve zorgplanning, ook wel Advance Care Planning (ACP) genoemd. Die samenwerking kunnen we 'alleen mét elkaar' goed organiseren.

Heeft u de werkconferentie gemist?
Geen nood! U kunt hier een korte sfeerreportage, de minidocumentaire 'Alleen met elkaar'' of zelfs het complete ochtendprogramma terugkijken. Was u erbij en wilt u bepaalde zaken nog eens terugkijken of delen met collega’s? Bijvoorbeeld de minidocumentaire ‘Alleen met Elkaar’? Ook dat kan. Graag zelfs!

Vragen of suggesties?
We hopen dat u - net als wij - enthousiast bent om actief aan de slag te gaan met het implementeren van ACP binnen uw organisatie. Uiteraard hebben we daarover regelmatig contact. Mocht u nog vragen of suggesties hebben, dan horen/lezen we die graag.

-------------------

De Werkconferentie werd georganiseerd door de samenwerkende partijen in Groningen: Denktank 60+ Noord, Netwerk Dementie Groningen, Netwerken Palliatieve Zorg Groningen met al haar organisaties, zoals Zorgbelang Groningen, huisartsen, ziekenhuizen, VVT-organisaties, gemeenten en Menzis.

Terug naar overzicht